A hagyományos gyógyászat szerint a fahéj enyhíti a megfázást, természetes szagtalanító, serkenti az emésztést, használható a rossz lehelet ellen, a 2-es típusú cukorbetegség megelőzésében jeleskedik, antidepresszáns, gombaölő.
Összetevők:
fahéj* 100% (ceylon)
*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.
HU-ÖKO-01 Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Felhasználási javaslat:
Világszerte számtalan ételhez használják. A fahéj rudakat egészben használják sütéshez, rizsfogásokhoz, forralt borokhoz, puncsokhoz vagy gyümölcsszirupokhoz, kompótokhoz. Sütemények ízesítéséhez, tortákhoz, piskótákhoz őrölt fahéjat használunk. A hagyományos gyógyászat szerint a fahéj enyhíti a megfázás tüneteit, természetes szagtalanító hatása van, serkenti az emésztést, használható a rossz lehelet ellen, a 2-es típusú cukorbetegség megelőzésében jeleskedik, antidepresszáns valamint gombaölő hatása van.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 január