GLUTÉNMENTES HAAS NATURAL OROSZKRÉM TORTA PUDINGPOR 40G
GLUTÉNMENTES HAAS NATURAL OROSZKRÉM TORTA PUDINGPOR 40G

GLUTÉNMENTES HAAS NATURAL OROSZKRÉM TORTA PUDINGPOR 40G

325 Ft
Termékkód: 58401
Kiszerelés: 40 g
Egységár: 8.125 Ft / kg
3 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3-5 munkanapon belül megkaphatja
20 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

Limitált kiadású kókusz- és tejszínízű pudingpor, mely gluténmentes, természetes színezék és aroma felhasználásával készült.

Összetevők
kukoricakeményítő, természetes aromák (citrom, tejszín, rum), színezék (karotinok)

Tápanyagok 100 g portermékben:
Energia 1470 kJ/346 kcal
Zsír 0 g
 - amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 86,0 g
 - amelyből cukrok 0,1 g
Fehérje 0,5 g
Só 0,02 g
cukrokból laktóz: 0,1 g

Felhasználási javaslat

A tasak tartalmát 5 dkg cukorral (kb. 3 evőkanál), és a 1/2 liter tejből 8 evőkanálnyival csomómentesre keverjük. A maradék tejet is hozzáadva, folyamatos kevergetés mellett az egészet felforraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, hagyjuk kihűlni. Miután a puding megszilárdult, azonnal fogyasztható.

Receptajánlat
Gluténmentes pudingos oroszkrém minitorta
Hozzávalók a piskótához (3-4 minitortához): 4 tojás, 50 g Haas Natural Étkezési keményítő, 25 g rizsliszt, 60 g cukor
Hozzávalók a krémhez: 1 tasak Haas Natural Oroszkrém torta pudingpor, 3 ek cukor, 3 dl tej, 80 g vaj vagy margarin, 1 ek mazsola, 1 kk rum aroma
Hozzávalók a díszítéshez: tejszínhab, citromkarika

Elkészítés:
A piskótához kemény habbá verjük a tojásfehérjét. A cukorral habosra keverjük a tojássárgáját, majd hozzáadagoljuk a keményítővel elkevert rizslisztet, végül a felvert fehérjével óvatosan összeforgatjuk. Kiolajozott, lisztezett tepsiben vagy kapcsos tortaformában kb. 30 perc alatt 160 fokon megsütjük. Ha kihűlt, 10-12 cm átmérőjű korongokat szaggatunk ki a piskótából. A krémhez kevés tejjel és 3 evőkanál cukorral simára keverjük a pudingport, hozzáadjuk a többi tejet és lassú tűzön folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük. Ha kihűlt, kihabosítjuk a szobahőmérsékletű margarinnal vagy vajjal és hozzákeverjük a kevés vízzel hígított rumaromába áztatott mazsolát. A krémmel megkenjük a piskótakorongokat és a piskóta magasságától függően 2-3 korongot egymásra rétegezünk. A tetejét tejszínhabbal és citromkarikával díszítjük.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2023
 

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.