Búzahús készítéséhez, kenyérsütéshez...
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér, vagy más péktermék sütés utáni magasságát. A sütés előtt a liszthez kevert búzasikér, nagyban hozzájárulhat munkánk sikerességéhez. (0,5 kg liszthez kb. 1 csapott evőkanál.)
Összetevők:
Búzasikér (EU).
Allergének:
A termék, búzafehérjét (100%) tartalmaz.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom: 1510 KJ/ 360 kcal
Zsír: 1,0 g,
- ebből telített: 0,0 g
Szénhidrát: 13,0 g,
- ebből cukor: 0,0 g,
Fehérje: 75,0 g,
Só: 0,0 g.
Kiszerelés: 500 g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július