1898 óta bizonyít sikeresen a Dr. Oetker Gustin étkezési keményítő, legyen szó akár sütésről, akár főzésről. A felhasználhatósága igen sokrétű: a levesek és szószok sűrítésétől a sütemények és torták lazításán át, a krémek állagának javításáig, szinte minden területen eredményesen használható. A Dr. Oetker Gustin Étkezési Keményítő gluténmentes, így a speciális étrend tökéletes kiegészítője.
Összetevők:
Kukoricakeményítő
Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia 1471 kJ / 346 kcal
Zsír 0 g
- amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 86 g
- amelyből cukrok 0 g
Fehérje 0,50 g
Só 0,04 g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023 augusztus