Vörösszőlő fajták szárított magjának préselés nélküli, darált formája, magasabb beltartalommal a préselt formákhoz képest. A színes szőlőfajták magjában lévő vegyületekkel a mai napig tudományos kutatások és szakcikkek foglalkoznak világszerte. A termék kíméletes módon, magyar alapanyagból és technológiával készül. Élelmirost-forrás.
Allergének:
Olajos magvakat, szezámmagot is felhasználó üzemben készül. Az üzembe gluténtartalmú összetevő nyomokban sem kerül.
Átlagos tápértékadatok 100 g termékben:
Energia 560 kJ | 158 kcal
Zsír 9 g
- amelyből telített zsírsavak 0,9 g
Szénhidrát 15,2 g
- amelyből cukrok 2,8 g
Fehérje 9,5 g
Só 0,01 g
Felhasználás:
Igény szerint 1-2 kávéskanál turmixba, (nem forró) készételekbe keverve fogyasztható!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 szeptember