A sertéskollagén peptidek előállításához termikus és kémiai hidrolízissel ki kell extrahálni a nyersanyagban található természetes kollagént. Majd specifikus enzimek alkalmazásával egy második hidrolízis folyamat következik, amelyben a kollagén fehérje láncai teljesen megszakadnak. Ez eredményezi a kollagén peptideket.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 370 kcal/1556 kJ
Zsír: 0g
Szénhidrát: 0g
Fehérje: 90g
Só: 500mg
Fogyasztási javaslat:
Napi 1 púpozott evőkanál (10g) fogyasztása min. 3 hónapon keresztül. Akár 3 púpozott kanállal (30g) is fogyaszthatunk naponta összesen, reggelihez vagy lefekvés előtt. Bármilyen folyadékba keverhető.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021. december