NATURE COOKTA ÚTIFŰ MAGHÉJ 150G
NATURE COOKTA ÚTIFŰ MAGHÉJ 150G

NATURE COOKTA ÚTIFŰ MAGHÉJ 150G

2.023 Ft
Termékkód: 37213
Kiszerelés: 150 g
Egységár: 13.483 Ft / kg
20 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3-5 munkanapon belül megkaphatja
20 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

A paleós kenyereknél, péksüteményeknél előfordulhat, hogy a tésztájuk vizes lesz. Az útifű maghéj az a konyhai ‘csodaszer’, amely használatával ez a probléma megszüntethető. 

A Nature Cookta Útifű maghéj 99%-os tisztaságú. Az állati eredetű zselatin helyett kiváló megoldás nagyfokú zselésítő, vízmegkötő képessége miatt. Előnye, hogy nem szükséges meleg folyadékba tenni vagy esetleg összeforralni vele, hideg folyadékkal könnyen elkeverhető. 

A Nature Cookta Útifű maghéj többféle felhasználási lehetőséget biztosít. Az útifű maghéjat keverhetjük müzlibe vagy reggelinkhez a kenyeret, zsemlét is elkészíthetjük felhasználásával. A vajat, pástétomot dúsíthatjuk vele vagy fűszeres olajhoz is keverhetjük. Főételeink közül főleg főzelékek, mártások elkészítéséhez javasoljuk, tökéletes alternatíva sűrítésre a fehér liszt helyett. Leveseinkbe rántás helyett, tésztaételek szószához keverve is megállja helyét. Nyers ételek sűrítéséhez, gyümölcspürék állagának keményítéséhez is kiváló, de pudingot is készíthetünk adagolásával. A kókuszos gyümölcspuding legegyszerűbb módja ha az előre pépesített gyümölcsöt darált dióval, mandulával és egy kis almalében áztatott mazsolával összekeverjük. Majd a kókusztejszínhez almalevet és útifű maghéjat adunk. 

Tartalmaz: 99%-os tisztaságú útifű maghéj

Figyelmeztetés:
Az útifűmagok a vízben térfogatuk többszörösére duzzadnak. Két éven aluli gyermekek, vagy várandós, szoptató nők számára fogyasztását nem ajánljuk. Az útifű maghéj fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. 

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.