Csak a zöldpapaya gyümölcs héja alatt és levelében található meg a papain enzim, amely képes tömegének 35-szörösét kitevő állati fehérje lebontására. A papain az egyetlen enzim, amely hatékonyságát nem befolyásolja a belekben uralkodó aktuális kémhatás.
Amit ma megeszel, emészd meg holnapra!
Csak a zöldpapaya gyümölcs héja alatt és levelében található meg a papain enzim, amely képes tömegének 35-szörösét kitevő állati fehérje lebontására. A papain az egyetlen enzim, amely hatékonyságát nem befolyásolja a belekben uralkodó aktuális kémhatás. A legtöbb enzimünkkel ellentétben savas pH-jú környezetben és akár gyomorsav hiányában is működik. A lúgosító kúra alatt létfontosságú, hogy legyen egy olyan enzimünk, amely képes az elsavasodott béltraktusban pangó, rothadó, nyákos fehérjék lebontására, kiürítésére. Étkezések után fogyasztva fejti ki legeredményesebb hatását. Nemcsak a biztos székletet garantálja, hanem az elfogyasztott táplálék „szakszerű”, gyors lebontását is.
A papaya rendszeres fogyasztásával a kiadós étkezések utáni kellemetlen teltségérzet és puffadás is megszüntethető. Az emésztési tranzitidő lerövidülésével csökken a szervezetben a zsír felhalmozódásának és a méreganyagok felszívódásának a lehetősége. A növény és gyümölcse az enzimeken kívül növényi fehérjéket, aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat is jelentős mennyiségben tartalmaz. Egyik fontos aminosav komponense az arginin - az ondótermelésben és a vér tisztaságának fenntartásában van fontos szerepe. Az arginin befolyásolja az emberi növekedési hormon termelését is. Ezt a hormont a hipofízis állítja elő és közvetlenül felelős a DNS és az RNS válaszreakciókért. Az arginin magasabb szintje növelheti az izomtónust és csökkentheti a szervezetben a zsírfelhalmozódást.
A tabletták adalék-kötőanyag nélkül, túlnyomásos sajtolással készülnek.
Összetevők:
papaya levél és gyümölcspor (99%)
Felhasználási javaslat:
napi 3x1-2 tabletta bő folyadékbevitellel étkezések után. A terméket felbontása után 2 hónapon belül javasolt elfogyasztani.