A válogatott gyógynövényekből összeállított teakeverék bevonatot képez a gyomor falán, ezáltal könnyebb emésztést biztosít. A tea rendszeres használatával megszüntethetőek az emésztési problémák, felfúvódás és a gyomorfájdalmak.
A gyomor védelmezője
Távol- keleti gyógyítók szerint a krónikus gyomorbetegségek 70%-ának kialakulása a rendszeres és helyesen megválasztott étrenddel megelőzhető. A válogatott gyógynövényekből készült tea jellegzetes tulajdonsága, hogy a gyomor nyálkahártyáján bevonatot képez, így hosszú ideig védi annak falát.
Gyomorerősítő Kínai tea hatásai
Rendszeres fogyasztásával javítható az emésztés, megszüntethetők a különböző okokból eredő gyomorfájdalmak, a felfúvódás, a gyomorsav túltengés, számos krónikus gyomorbetegség kialakulása is megelőzhető.
Dr. Chen Gyomorerősítő Kínai tea felhasználása:
Naponta 1 filtert 2,5 dl forró vízzel leöntünk, 5-10 percig lefedve állni hagyjuk. Ha a filtert nem hagyjuk kiszáradni, akkor még kétszer leforrázhatjuk. A teát lehetőleg étkezés után fogyasszuk. Súlyosabb esetekben érdemes egy-két hónapos kúrát tartani.