Vegyszerektől és hozzáadott adalékanyagoktól mentesen, ellenőrzött körülmények között terem a pecsétviasz gomba, melyből termesztés után szárítással kerül kivonásra a nedvességtartalom, megőrizve ezzel a friss gombában lévő összes hatóanyagot. A szárítmányból készült őrlemény por alakban kerül csomagolásra, ezzel elősegítve, hogy a fogyasztók a hét bármely napján hozzájussanak a pecsétviasz gombában lévő összes hatóanyaghoz.
A javasolt napi adagolás:
3x1 mokkáskanál gombaőrlemény (napi 0,1-0,3g), amely natúr joghurthoz, kefirhez, adagolva, vagy forró vízzel felöntve és leszűrve teaként, őrölt kávéval elkeverve, kávéként lefőzve fogyasztható. A pecsétviasz gomba őrleményének fogyasztásával párhuzamosan javasolt napi 500 mg C-vitamin elfogyasztása annak érdekében, hogy a gombában lévő hatóanyagok maximális mértékben kifejthessék jótékony hatásukat.