Egészséges, vitamindús, nyomelemekben és antioxidánsokban gazdag, ráadásul ízes, aromás, tulajdonképpen napjaink csodaszerének tekinthető a vörös áfonya.
A húgyúti fertőzések - vagy ahogy a köznyelv nevezi: a felfázás - egyik leghatékonyabb ellenszere.
Magas antioxidáns tartalma erősíti az immunrendszert, csökkenti az infarktus lehetőségét és egyben jó érvédő is, javítja az erek rugalmasságát, sejtregeneráló, méregtelenítő, baktérium, vírus és gombaellenes, akadályozza a szervezetben a kőképződést, a gyulladásos és daganatos megbetegedések kialakulását, így kiemelkedő a betegségmegelőző hatása. Emellett hozzájárulhat bizonyos krónikus betegségek megelőzéséhez, mint az érelmeszesedés, a koleszterin lerakódás, különféle bőrproblémák kialakulása, a daganatok keletkezése és a memóriazavar.
Összetétel:
aszalt vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj
A termék kizárólag a nátrium természetes jelenléte miatt tartalmaz sót.
Allergének:
A termék földimogyorót, dióféléket, szezámmagot felhasználó üzemben készült.
Átlagos tápérték adatok 100g termékre vonatkoztatva:
Energia kJ/kcal: 1289/308
Zsír: 1,4g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1g
Szénhidrát: 82g
- amelyből cukrok: 65g
Fehérje: 0,07g
Só: 0,01g
Felhasználás:
Csemegeként magában fogyasztva, süteményekhez, müzlikhez, töltelékekhez javasoljuk fogyasztását.
Tárolás:
Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forrás:gyártó/forgalmazó 2017 március