A kandírozott gyömbér rendelkezik a gyömbér jellegzetes csípős, fűszeres-édes ízével, zamatátával. A kockákra vágott gyömbért cukorral tartósítják, ezért viszonylag magas a cukortartalma, de megőrzi természetes jó tulajdonságait és nem tartalmaz élelmiszer színezéket sem. Kandírozásra fiatal gyömbérgyökér az ideális, mert az érettebb növény rostjai már túl erőssek hozzá. Kandírozott formában a gyömbér nagyon sok módon felhasználható. Különleges ízélményt nyújt köretként, italok- koktélok ízesítőjeként, édességként és persze süteményekben.
Összetevők:
cukor, gyömbér, tartósítószer: kén-dioxid.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia (kJ/kcal) 1654 / 395
Zsír 3,3 g
- amelyből telített zsírsavak 0,6g
Szénhidrát 81 g
- amelyből cukrok 38 g
Élelmi rost 1,3g
Fehérje 7,4 g
Só 0,03 g
*A tápérték táblázatban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.
Kiszerelés: 100 g
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus