A távol-keleti országokban a szerelem gyümölcseként ismert mangót is fogyaszthatjuk aszalt formájában. A sárga húsú, édes gyümölcs, aszalást követően is megtartja tipikus ízét, sőt, a víztartalmának csökkenése következtében még intenzívebben élvezhetjük azt.
Összetevők:
mangó, nádcukor, étkezési sav: citromsav, kén-dioxid.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia (kJ/kcal) 1501 / 359
Zsír 0,8 g
- amelyből telített zsírsavak 0,2g
Szénhidrát 81 g
- amelyből cukrok 75 g
Élelmi rost 5,2 g
Fehérje 1,5 g
Só 0,06 g
*A tápérték táblázatban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.
Kiszerelés: 80 g
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus