Megújult receptúra, gluténmentes, természetes kármin extrakt színezék és természetes puncs és szamóca aroma felhasználásával.
Összetevők:
kukoricakeményítő, természetes aromák, természetes színezék (kárminok)
Tápérték 100 g portermékben:
Energia 1470 kJ / 346 kcal
Zsír 0 g
- amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 85,9 g
- amelyből cukrok 0,5 g
Fehérje 0,5 g
Só 0,18 g
Felhasználási javaslat:
A tasak tartalmát 5 dkg cukorral (kb. 3 evőkanál), és a 1/2 liter tejből 8 evokanálnyival csomómentesre keverjük. A maradék tejet is hozzáadva, folyamatos kevergetés mellett az egészet felforraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, hagyjuk kihűlni. Miután a puding megszilárdult, azonnal fogyasztható.
A pudingporból ízletes krém is készíthető!
Ebben az esetben a pudingport csak 3 dl tejjel főzzük fel. A kihűlt pudinghoz 5 dkg vajat és 1 tojássárgáját adjunk hozzá, amelyeket előzőleg habosra kevertünk. Az így elkészített krém alkalmas torták, sütemények töltésére, de önállóan is fogyasztható.