Bolognai spagetti készítéséhez gluténmentes szósz alap.
Összetevők:
Szárított zöldségek (paradicsompor 32%, hagyma, fokhagyma, paprika, lestyán), kukoricakeményítő, só, kölesliszt, szőlőcukor, növényi olaj, élesztőkivonat, ízfokozó (NA-glutamát), fűszerek, étkezési sav (citromsav).
Tápérték tartalom 100g termékben:
Energia 1202 kJ (286 kcal),
Fehérje 10 g,
Szénhidrát 49,4 g,
Édesítőszer 0 g,
Zsír 4,8 g,
- telített zsír 1,6 g,
Rost 0,6 g, só 8 g.
Felkészítés:
Gyorsan elkészíthető: 25dkg. darált húst egy-két evőkanál étolajon megpárolunk, majd 3 dl. vízzel felöntjük. Hozzáadjuk a Bolognai alapot, összekeverjük, 15 percig, gyakori kevergetés mellett főzzük. Főtt spagettivel és reszelt sajttal tálaljuk.
OÉTI szám: 1070/2006
Szavatossági ideje: 1 év
Kiszerelés: 50 g
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2023.