Élelmi rostban gazdag! Fehérjében gazdag! Csökkentett szénhidráttartalom!
A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához!
Összetevők:
búzafehérje, élelmi rost, borsófehérje, búzakorpa, tömegnövelőszer: polidextróz, hidrolizált kollagén 2%, sűrítőanyag: guar gumi, xantán, gellán gumi, étkezési sav: tejsav, emulgeálószer: E 471, lisztkeverőszer: aszkorbinsav, enzimek
Allergének: Glutén
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1115 kj/267kcal
Zsír: 3,0 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,0 g
Szénhidrát:7,3 g
- amelyből cukrok: 2,0 g
Rost: 29,2 g
Fehérje: 38,0 g
Só: 0,17 g
Fogyasztási javaslat:
Általános konyhai használatra. A búzaliszt kiváltására.
Kenyér készítése:
250 g CH-10 lisztkeverék összegyúrjunk 5 g sóval, 10 g friss élesztővel és 2,2-2,5 dl vízzel. Jól kidagasztjuk, 10 percig pihentetjük a tésztát. Cipót, vagy vekni formát formázunk belőle, 30-40 percig langyos helyen kelesztjük. 190-200 C-os sütőben 20-25 percig sütjük.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021. december