A kókuszos, fehércsokoládés manduladrazsé a napfényes Kaliforniából származó friss mandulából készül, melyet ropogós aranybarnára pirítunk, bevonjuk valódi fehércsokoládéval és megszórjuk kókuszreszelékkel. A mandula a természetes E-vitamin leggazdagabb forrása, kiemelkedően sok fehérjét és rostot tartalmaz, tökéletes összhangot teremt a csokoládéval, amely erőt ad, fokozza az agyműködést és élénkíti a vérkeringést.
Összetevők:
fehércsokoládé min.:50% (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, aroma), pörkölt hántolatlan mandulabél, kakaóvaj, kókuszpor 2%, kókuszreszelék 1,5%, aroma.
Allergének
Tartalmaz: Mandula, Tej, Szója
Tartalmazhat: Diófélék, Földimogyoró
Tápanyagok 100g termékben
Energia 2524 kJ / 607 kcal
Zsír 43 g
- amelyből telített zsírsavak 15 g
Szénhidrát 43 g
- amelyből cukrok 37 g
Rost 4 g
Fehérje 10 g
Só 0,2 g
Tárolás:
Fénytől védve, száraz, hűvös helyen tartandó!