A The Bridge BIO Rizskrém "tejszín" tejfehérje-, laktóz-, glutén- és koleszterinmentessége alkalmassá teszi fogyasztását az azokra érzékenyeknek, a koleszterin problémákkal küzdőknek és diétázóknak egyaránt. A termék összetevői miatt könnyű és ízletes, mindössze 7%-os növényi eredetű zsírtartalommal rendelkezik. Fontos, hogy diéta vagy életmódváltás során az ételeinkbe kerülő alapanyagokat ellenőrizzük, csökkentsük a nehéz, állati eredetű vagy a nem megfelelő összetevőkből készült ételek fogyasztását, a finomlisztet és a cukrot. Próbáljunk meg alternatívát találni a tehéntejből készült kedvenceinkre, hiszen egy apró változtatás is óriási eredményt hozhat. Segítsük szervezetünk emésztését és tegyünk a fáradékonyság ellen!
Tejmentes főzés kiváló alapanyagokból. A 100% BIO, hegyi forrásvízzel készült növényi tejszín tökéletes megoldást nyújt ehhez.
Összetevők:
Forrásvíz, olasz rizs* (30%), napraforgó olaj*. Sűrítőanyagok: szentjánoskenyér-liszt*, karragén, tengeri só.
*=ökológiai
Szárazanyag tartalom: 30%
Átlagos tápértékadatok 100ml termékben:
Energiatartalom: 177 kcal / 747 kJ
Zsír: 7,7 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,8 g
Szénhidrát: 13 g
- amelyből cukrok 3,8 g
Fehérje: 1,7 g
Só: 0,2 g
Felhasználási javaslat:
A The Bridge BIO Rizskrém remek növényi alternatíva az állati tejszín helyett. Használja bármely fogás elkészítéséhez, sütéshez vagy főzéshez, sűrítse, tegye krémessé ételeit ezzel az egészséges laktóz- és tejfehérjementes termékkel. A BIO Rizskrém "tejszín", az ideális termék, hogy ízletes ételeket készítsünk egészségesebben, könnyedebben és kevesebb állati zsiradékkal. Használat előtt felrázandó!
Tárolás:
Tárolás száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőszekrényben 3-4 napig eltartható.
Gyártó:
ISH Food Kft.
ÖKO ellenőrző szerv: HU-ÖKO-02