DÉNES NATURA BÚZAPEHELY 500G
DÉNES NATURA BÚZAPEHELY 500G

DÉNES NATURA BÚZAPEHELY 500G

746 Ft
Termékkód: 15402
Kiszerelés: 500 g
Egységár: 1.493 Ft / kg
7 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3-5 munkanapon belül megkaphatja
20 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

A tökéletes választás a teljes értékű étrendhez!

A búzapelyhet önmagában is fogyaszthatjuk, de ízlés szerint keverhetjük más gabonafélékkel, diófélékkel, magvakkal, gyümölcsökkel vagy joghurttal is. A búzapelyhet számos kreatív módon felhasználhatjuk a konyhában, és finom, tápláló ételeket készíthetünk belőle.

Fontos megjegyzések:

Allergének
glutén

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia 1393 kJ (330 kcal)
Zsír 2 g
 - amelyből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 61 g
 - amelyből cukrok 0,5 g
Fehérje 11,7 g
Só 0,25 g

Elkészítés:
1 - 2 perces főzéssel. Sós vízben főzve köretnek alkalmas; mazsolával, mézzel, magvakkal pedig müzlinek.

Felhasználási javaslat:
A búzapelyhet számos finom és egészséges étel elkészítéséhez használhatjuk. Íme néhány ötlet:

Reggeli:

  1. Klasszikus búzapelyhes reggeli: Főzzünk meg néhány bögre búzapelyhet tejben vagy növényi tejben, majd ízesítsük friss gyümölccsel, diófélékkel, mézzel vagy juharsziruppal.
  2. Zabpehely granola: Keverjünk össze száraz zabpelyhet diófélékkel, magvakkal és mézzel, majd süssük ropogósra a sütőben.
  3. Zabpehelyes smoothie: Turmixoljunk össze zabpelyhet banánnal, tejjel vagy növényi tejjel, joghurttal, diófélékkel és mézzel.

Ebéd és vacsora:

  1. Zabpehelyes húspogácsa: Keverjünk össze zabpelyhet darált hússal, tojással, fűszerekkel és zöldségekkel, majd formázzunk belőle pogácsákat és süssük meg.
  2. Zabpehelyes zöldséges fasírt: Keverjünk össze zabpelyhet reszelt zöldségekkel, tojással, fűszerekkel és zabb?ttel, majd formázzunk belőle fasírtokat és süssük meg.
  3. Zabpehelyes rakott zöldségek: Rétegezzünk egy tálba főtt zabpelyhet, főtt zöldségeket és besamel mártást, majd süssük meg a sütőben.

Desszert:

  1. Zabpehelyes süti: Keverjünk össze zabpelyhet liszttel, cukorral, vajjal és tojással, majd süssük meg a sütőben.
  2. Zabpehelyes muffin: Keverjünk össze zabpelyhet liszttel, cukorral, tojással, tejjel vagy növényi tejjel, majd süssük meg muffinformában.
  3. Zabpehelyes palacsinta: Keverjünk össze zabpelyhet liszttel, tojással, tejjel vagy növényi tejjel, majd süssünk palacsintákat.

Egyéb felhasználási módok:

Tárolás:
száraz, hűvös helyen

Származási hely: Németország


 

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.