Megfelelő ízesítéssel tökéletesen tudja utánozni a hús ízét hamburgerben, hot-dogban, darált hússal készült ételekben, sőt létezik szójakolbász, szójaszalonna is!
A CSUTA SZÓJAKOCKA kiváló forrása a következő vitaminoknak és ásványi anyagoknak:
Glikémiás indexe alacsony, ami azt jelenti, hogy lassan emeli a vércukorszintet. Ez jó hír a cukorbetegek és azok számára, akik figyelnek a vércukorszintjükre. A CSUTA SZÓJAKOCKA jóllakottságérzetet ad, így segíthet a fogyásban. Ezen kívül támogatja az emésztést, csökkentheti a koleszterinszintet, szépíti a bőrt, hajat és körmöket.
Kiváló húshelyettesítő, így ideális vegetáriánusok és vegánok számára is.
Összetevők:
szójabab
Tápérték adatok 100g termékben:
Energia: 716 kcal
Fehérje: 56 g
Szénhidrát: 38 g
Zsír: 7,5 g
- ebből telített zsírsavak: 1,3 g
- ebből elítetlen zsírsavak: 6 g
Nátrium: 40 mg
Felhasználási javaslat:
A szójakockát kétszeres mennyiségű fűszeres vízzel felfőzzük, majd addig hagyjuk állni, amíg a szükséges vizet fel nem vette. Ezután a hússal azonos módon kezelhető anyagot kapunk. Kockára vágott húsok helyettesítésére, illetve kiegészítésére is felhasználható.